РОБОЧА ВІЗА В ЧЕХІЮ НА 90 ДНІВ

Дивосвіт > Візова підтримка > РОБОЧА ВІЗА В ЧЕХІЮ НА 90 ДНІВ

Шенгенська віза в Чехію з метою роботи (Schengenské vízum ZA účelem zaměstnání)

Інформація для осіб, яким потрібна перебувати на території Чехії в період до 90 днів на протязі півроку.

Робота за кордоном останнім часом цікавить все більше людей з країн пострадянського простору. Багатьох приваблює робота в Чехії – країні, що входить до країн Шенгенської угоди. Для тих, хто хоче приїхати сюди працювати за наймом на короткий термін (наприклад, на сезонні роботи), запитується шенгенська робоча віза в Чехію, яка видається макс. на 90 днів.

А в разі, якщо робота в Чехії планується на більш тривалий період, оформляється довгострокова робоча віза (національна віза D), яка видається на період макс. 180.
Наша компанія готова допомогти Вам в оформленні шенгенської робочої візи в Чехію. Ми знайдемо чеського роботодавця, який оформить для вас дозвільний документ на роботу, допоможемо в оформленні заяви та інших документів, необхідних для отримання шенгенської робочої візи в Чехію.

Якщо робота в Чехії не буде вас влаштовувати з яких-небудь причин, ви зможете знайти собі роботу в іншій країні Шенгену, адже з чеської шенгенською візою можна безперешкодно переміщатися по всіх цих країнах (до 90 днів в півріччі).
Якщо ви висококваліфікований фахівець з вищою або спеціальною освітою і вас цікавить довгострокова роботі в Чехії, пропонуємо вам ознайомитися з інформацією про Зелену і Синьої карті.

ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ПОДАЧІ НА ОТРИМАННЯ РОБОЧОЇ ВІЗИ В ЧЕХІЮ
ВАРТІСТЬ РОБОЧОЇ ВІЗИ В ЧЕХІЮ І ТЕРМІНИ ОФОРМЛЕННЯ

Важливо: при подачі заяви на отримання робочої візи в Чехію необхідна особиста присутність заявника.

Оформлення робочої візи – до кого звернутися?

Що робити, якщо немає часу або можливості займатися паперовою тяганиною або проблема в отриманні запрошення від польського працедавця?

Послуга повного супроводу і підготовки до подачі документів обійдеться вам в 3200 грн. 2700 грн. + Сервісний збір 18,5 Євро та Консулький збір 35 Євро

Що сюди  включено:

  • запрошення від чеського роботодавця
  • дозвіл від Бюро Праці
  • страховка
  • заповнення анкети для подачі документів в Візовий Центр
  • реєтрація для подачі у Візовий Центр

Пакет документів пересилається Вам кур’єрською службою, Вам залишається вклеїти своє фото і в призначений час прибути до Візового центру для подачі документів. Через 6-40 робочих днів, при позитивному розгляді заявки, у Вас на руках паспорт з чеською робочою шенген візою.

Увага! При умові, якщо Ви їдете до нас на роботу – надається знижка 40% на візу та можливість оплати за візу та вакансію після заробітньої плати! Деталі можна дізнатись тут.

 

Залишились питання? Замовте дзвінок