РОБОЧА ПІВРІЧНА ВІЗА ДО ПОЛЬЩІ

Дивосвіт > Візова підтримка > РОБОЧА ПІВРІЧНА ВІЗА ДО ПОЛЬЩІ

Якщо ви плануєте поїхати в Польщу на роботу – Вам потрібно отримати робочу візу. А ось для оформлення цієї візи необхідно надати в консульство робоче запрошення (на польському Oświadczenie про zamiarze powierzenia Pracy cudzoziemcowi).

Законодавство говорить, що будь-яка польська фірма (незалежно від форми власності) має право працевлаштовувати на 180 днів протягом року громадян України, Росії, Білорусії та Молдови за спрощеною процедурою. Мета – забезпечити приплив недорогої робочої сили в країну.

Для отримання документа роботодавець повинен звернутися в Urząd Pracy За місцем реєстрації фірми і на Заповнити заяву РОБОЧЕ запрошення в Польщу (Oświadczenie ущільнювача zamiarze powierzenia PRACY cudzoziemcowi). Людина отримав робочу візу (D05) зобов’язується прибути до Польщі і приступити до роботи в фірмі (і за фахом), яка вказана в запрошенні. (Як виглядає запрошення можна побачити тут)

Піврічна ВІЗА 180/360 – найпоширеніший варіант, що дає можливість перебувати в країні протягом 180 днів на рік як безперервно, так і короткими відрізками, які сумарно не перевищують 6 місяців. Оформляється на підставі робочого запрошення / заяви від роботодавця (Oświadczenie про zamiarze powierzenia Pracy cudzoziemcowi) Терміни оформлення – від 2-х тижнів.

ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ПОДАЧІ НА ОТРИМАННЯ ВІЗИ
ВАРТІСТЬ РОБОЧОЇ ВІЗИ В ПОЛЬЩУ І ТЕРМІНИ ОФОРМЛЕННЯ

Оформлення робочої візи – до кого звернутися?

Що робити, якщо немає часу або можливості займатися паперовою тяганиною або проблема в отриманні запрошення від польського працедавця?

Послуга повного супроводу і підготовки до подачі документів обійдеться вам в 2600 2000 грн. + Сервісний збір 18,5 Євро.

Що сюди  включено:

  • запрошення від польського роботодавця
  • страховка
  • заповнення анкети для подачі документів в ППВА
  • реєтрація в ППВА

Пакет документів пересилається Вам кур’єрською службою, Вам залишається вклеїти своє фото і в призначений час прибути до Візового центру для подачі документів. Через 6 робочих днів, при позитивному розгляді заявки, у Вас на руках паспорт з польської національної робочою візою.

Увага! При умові, якщо Ви їдете до нас на роботу – надається знижка 40% на візу та можливість оплати за візу та вакансію після заробітньої плати! Деталі можна дізнатись тут.

Залишились питання? Замовте дзвінок